Lugnare pass än såhär kan det inte bli

Jaha dagens OPT sade ett gäng maxningar om jag fattade rätt. Började med 3min hopprep, första minuten bara singlar sen försökte jag med lite DU men det ville sig inte förrän sista minuten då handlederna fattade galoppen. Det är helt sjukt vad dagsformen & psyket påverkar resultatet i DU för mig. Från 3 obrutna till 50 är deviationen just nu :)

Vi började med frivändningar.

Uppv: 5×50,3×70

Jag körde 1×100, 1×110,1×112.5F,3×90(teknik). Hade inte riktigt gutsen att dyka på 112.5. Det var skönt iaf att jag tangerade mitt PR utan “större” ansträngning. Dvs 110 var ingen engångsföreteelse utan nu är det alltså ett mönster.

Både Peter & Max satte 80kg

Klockan drog iväg och jag hade möte så vi körde tre snabba treor i benböj och jag kippade lite emellan och avslutade med 10Pu följt av 6 Bar-Mu (maxade inte) utan att hoppa ned emellan. Kändes lätt.

About marcusherou