Litet PR och en snäll fröken

Kl 16.30 idag möttes MK upp i friidrottshallen. Vi värmde upp med några varv löpning och mobilitet samt rulla runt lite på en bandyboll. Var seg som sirap och det där klippet saknades kände jag redan på värmningen i C&J.

(Squat) Clean and Jerk: Massor på 40 sen några på 60 och sen började vi. 80-90-100. Övergav SC och körde PC istället. 105F! på cleanen, var inte aggressiv nog. Blev förbannad och skickade upp stången så högt så jag kunde bita i stången. Papper, glömde dock bort att Jerka för att jag var så arg så jag släppte ned den. Vad säger man ? Fail! Äh slutlarvat, på med 112,5kg och bli förbannad. Lätt vändning, lite dålig stöt (för dåligt djup/längd på splitten) men lätt. PR, hade 110 innan. Myste iväg två st Push Jerk på 80kg innan för att demonstrera för MJ hur man dyker under stången, han pushpressar med betoning på press. Shit vad han kommer ta mycket om han vågar gå under stången.

Gud va skoj det är att köra på ett ställe med atleter runt en, ojämförbart mot MB! En kulstötarsnubbe körde på femmor @ 180 i BS i all evighet och såg helt oberörd ut. De andra kulstötarna hejade fram oss och kom med mycket bra tekniktips till oss alla. De kan det här, vi kan det inte än.
Sen gillar jag deras inställning när jag blev arg över ett fult lyft. “Det är inte balett du sysslar med” ;) Word!

Sedan dags för en liten AMRAP idag igen. Och idag var det ingen annan än Mary som skulle lägras. Åh vad jag har undvikit henne pga att mina pistols har sugit. Tog på mig mitt robocop-skydd så jag skyddar min menisk något och satte igång.

Gick ut grislugnt för att spara mig, bröt pullupsen i två set varje varv i början. Runt varv 4 var David O och Rickard ett helt varv före mig så jag började att öka. Vid varv 10 så passerade jag David och Rickard hade dragit på sig kramp i en vad så han stod mest och stönade. Hade upploppsvittring och krämade på de sista tre varven så mycket unbroken jag förmådde och vann mark på David hela tiden.

Resultat 13 varv och David O 12,5 varv. Är rätt säker på att 14 varv var nåbart idag med tanke på att jag paceade mig så hårt att jag de första varven vilade 20-30s per varv! Var ju livrädd för den klassiska underarmsdöden i PU och eventuella tricepsdöden i HSPU.

Jag tyckte inte Mary var dryg alls (så nånting gjorde jag nog fel), kan vara att mina pistols slöar ned så att pulsen sjunker.

Nåväl nöjd och glad in i duschen.

About marcusherou