Lite larviga intervaller

Under Emmas sovpass idag så vandrade jag ut till Bob och tänkte köra lite intervallträning på honom. Hade programmerat in 20st 70/20 intervaller. Började boxa & sparka men det ville sig inte riktigt. Pulsen gick inte upp till önskad nivå. Hamnade runt 145, vilket är alldeles för lågt för att ge nån kondis. Svettig och trött som fan men inget flås. Ok slängde in lite Kettlebellsvingar och Ryck på 35kg, då började det hända grejer. Sen när pulsen kommit upp i ca 160+ så kunde jag iaf hålla den där med dubbelsparkar på Bob.

Efter 15intervaller så kom Hanna in med en nyvaken Emma och det var helt enkelt dags att avbryta :)

Detta duger faktiskt inte, löpband, roddmaskin eller hopprep nästa!

Sugen på att testa en blandad intervalltyp som jag läste om.

  • 20 st 40/20 (20min)
  • 20 st 20/10 (10min)
  • 10 st 10/5 (2,5 min)

Antar att man i första fallet håller en fart som är ungefär som milen, i andra kanske samma fart som på 1km och i tredje samma fart som på 400m.

Dvs ca 14, 18, 22

Ska nog prova imorrn kväll, kommer nog kännas kan jag tro

About marcusherou