Läxan lärd

Japp då har man lärt sig en läxa igen då. Fan jag borde veta vid det här laget men vissa lär sig aldrig. Konditionen blir patetisk om man gör en tokdeff som jag gjorde (4.8kg på 36 timmar). Visst snubben jag mötte i helgen var bra men inte så bra. Så fort som jag la tryck på honom så backade han och blev lite osäker men eftersom jag var tvungen att gå ut för att överhuvudtaget orka så fick han luft under vingarna och slog ned mig 2 ggr!

Det var Arte Chernin från Olympia som jag mötte. Tydligen tycker mina tränare att jag är så pass rutinerad att jag ska palla med att möta de bästa. Faktum är att jag fan inte är rutinerad i ring och med bamseskydd. Jag har bra teknik men det spelar ingen roll om man inte kan sätta ihop dem i ett bra sammanhang. Denna gång funkade sparkarna riktigt bra men jag följer ju inte upp med slag efter! Sen tittar jag ner också mellan varven och då blir man ju en sitting-duck mot en snubbe som Arte som är prickskytt.

Nåja lite bitter är jag faktiskt, behöver ha några lite enklare matcher så att flytet kommer. Brukar gilla att möta en medelsvår motståndare i första matchen och sen kan man trappa upp. Grejen är att när man blir ett namn så blir det automatiskt så eftersom man vill ha de bästa i final. Kallas i andra sporter för seedning doh!

 larkaka.jpg

Mitt vänstra ben har fått sig en fet omgång igen. Nu blir det två veckor till nästa match så nu hinner jag iaf läka. Träning i morrn tror jag. Nu jävlar ska jag öka konditionen. Pulsklocka nästa.

About marcusherou