Lagomt bakfull och på dubbeldate med Fran & hennes tokfeta syster

Efter en härlig middag igår med lite förfriskningar så var jag faktiskt lite sliten imorse. Men jag drack sjukt mycket vatten under hela dan ca 1 gång i timmen och det verkar ha satt kroppen tillbaka i hygglig balans. Så jag beger mig till MåBättre för en dejt med Fran.

Sätter henne på 3:40 och kände tydliga spår av att jag inte var i toppform. Blev lite sugen på att testa hennes fetare syster. HeavyHeavy Fran omdöpt till SuperHeavy Fran, 80kg Thrusters och 30kg PU.

Hon tog brutalt lång tid må jag säga, 13:20min. Måste jobba på maxstyrkan. Kanske lite tagen av Fran också iofs. Skönt pass som fan dock.

Sen så körde jag 3x2x60kg Press, 3x2x65 Pushpress, 3x2x70 PushJerk och avslutade med maxning i HSPU, vilket inte direkt blev nåt att skryta med… 6 reps hehe.

About marcusherou