Konsten att vila sig i form

Har inte kört en metcon på evigheter (sen i lördags) och kroppen skriker “skada mig, slå mig, stånga mig gööör nånting” så jag bestämde mig efter att ha pratat med Magnus som stänkte in en Heavy Fran på 8:45 att jag skulle köra ändå. Det får bära eller brista.

Men först recap:

Detta var ju i slutet av passet och jag började dagen med (Squat) Snatch och upp till 50kg var de tom riktigt trevliga att titta på (filmade). Men sen blev det katastrof De tre lyften på 60kg var ett skämt idag. Först framtung, sen baktung och sen en som satt men där jag fick ta tre snabba kliv framåt för att inte tappa balansen helt. Tredje dan i rad som jag Snatchar, påverkar nog.

Back Squat: 60-80-100-110-2x125kg sen så ringde Magnus och när jag gick tillbaka till racket och lyfte av så hade det gått 8 min och det märktes. Fokus var helt borta och jag orkade inte helt enkelt mentalt tror jag. Så jag hoppade vidare med en ny game-plan: Heavy Fran.

Thrusters har aldrig varit så lätta tror jag men la av stången långt innan failure på varje bryt. Fanns mycket mer att hämta metabolt. 8:44 rätt nöjd med tiden, även om det inte var PR eftersom kroppen inte är kry.

Snabb dusch, matlåda och fyra dubbla äggmackor senare så sitter jag på tåget och drömmer om Fit As F-ck Event 3&4

Tags:

About marcusherou