Knät trött igen

Förra veckans frekventa böjande på makabra vikter gjorde mitt knä svullet och det var rätt svullet innan dagens pass. Körde därför box squats istället för High Bar men det belastade ändå såklart. Nåväl jag känner igen detta exakt och det är en överbelastning pga att min hö menisk är gone gone. Vilar jag några dar från just böj-övningar så borde det gå över.

Körde böjen på 110, vilket är på tok för lätt. Magnus körde på 130 tex och High Bar. Vi körde lite teknikträning sedan på clean pulls & high/mid thigh cleans.

Avslutning med en rätt härlig WOD som aldrig blev riktigt jobbig av nån anledning. 9,5 eller 10,5 varv blev det. Förhåller mig negativ på 9,5 men då minst 5 varv gick snabbare än minuten så kan det mycket väl vara 10+ varv…

Kört lite mobilitet med Emma innan maten. Imorrn blir det som tur är helt benfri träning. Vi får se om jag kör onsdagspasset det är ju viktigt att jag svullnar ned nu.

About marcusherou