King Kong progression del 2

Rejäl huvudvärk hela kvällen igår och nu på morgonen pga bänkpressen igår. Efter uppvärmningen gick jag in på muggen och höll på att svimma av smärta i huvudet under sessionen.

Mer uppvärmning, tyngsta marklyftet på 160 & SC på 90kg.

Vi körde igång, Lanner hade proklamerat att han ville att lökare skulle hålla sig ur vägen för idag var tiden lite viktig.

Jag och Lanner körde på samma stänger dvs 200kg i DL & 105kg i SC. Lanner klar på 6min nånting och jag på 12min nånting. Jag gör ju iofs runt och funderar mest och laddar för varje lyft, ingen stress här inte :)

Kändes helt OK hela vägen. Missade första frivändningen av nån anledning men sen med lite koncentration och klipp så kändes det bra. Vågar tyvärr inte släppa på pga mitt knä men en vacker dag så kanske även jag kan studsa i botten. Måste öka på min styrka i frontböj så är det bara.

About marcusherou