Josh krossad och Russian Squat Routine påbörjad

Testade Josh ikväll och det var en ganska härlig WOD som ser ut som följer:

  • 21 st 43kg OHS
  • 42 st PU
  • 15 st OHS
  • 30 st PU
  • 9st OHS
  • 18st PU

Alltså en 21-15-9 variant. Jag satte alla OHS obrutna och delade upp PU helt sakligt i jämna delar. Första varvet 7 reps, andra 6 och tredje 6. Detta för att inte åka på nån oförutsedd mjölksyra. Delar man upp så hinner man känna när syran kommer och kan avbryta, samma med pulsen.

Min tid: 9:37min. Känner att jag knappt tog i så det är nog möjligt att gå under 8:30 om jag tävlar mot nån. Eller så var det helt perfekt tajmat för mina förutsättningar, vet ej…

Efter detta så påbörjade jag mitt sexveckors program för att öka min maxstyrka i press. Jag utgick från denna generator och då skulle jag idag köra 6×2 a 56 kg men jag körde på 57.5kg. Kändes bra på nåt sätt, vilade 2-3 min mellan seten. Får höra mig för och känna efter om detta går att kombinera med crossfit.

About marcusherou