Jaså fler goats hittade

Efter att de släppte passen så har jag nog ansett att OHS-komplexen är en av mina starka WODs. Tydligen inte.

Jag och Lukas värmde på 40-50-60-70-80-90-102,5kg, jag vilade 6minuter för att simulera den väntan som man kan tänka sig kommer på Regionals då vi kommer tvingas vänta, ledas in etc och körde sen igång på min ingångsvikt 102,5.

Missade direkt första reppen, kroppen hade lagt ned liksom. Tvingade upp två st efter det, släppte stången och satte tredje efter mycket besvär 2-3 fails har jag för mig. Tydligen efter att ha kikat på filmerna så är det DNF då man får ta ned på nacken men inte släppa stången under de tre reps man gör. Visste ju inte det då så jag fortsatte på 107,5 och fick två reps där samt kanske 3-4st fails. Är otroligt besviken. Vikten är ju sjukt lätt men jag faller fram, ren teknik och rörlighetsfail.

Så sjukt störande att jag nu kommer köra OHS tre ggr om dan fast jag borde göra nåt annat.

Lukas gick in på 115 och lekte upp tre reps. Suck :)

Vi körde sen en light-version av Event 5.

12-9-6:

  • DL 142,5kg
  • Box Jump 75cm

Den gick ju iaf rätt bra. 2:05min unbroken. Lukas 1:50ish. Jag kan nog eventuellt återupprepa min prestation på 3:58 för två år sen.

Här blev det CNS-ras, marklyften sög musten ur hjärnan. Bra att vi inte gjorde 45 reps. Både jag och Lukas var tveksamma till att fortsätta här men vi gick ändå på Event 3.

30 Burpee Muscle Ups for time, timecap 7min.

Lukas krigade igenom 6:26 och jag klarade 28 reps inom time-cap. Jag tycker nog att detta är en goat för båda oss. Ren tricepsdödare, draget rätt lugnt.

Härligt. OHS, Pistols och Burpee Muscle Ups i sju dagar nu.

Körde lite Snatch Balance hemma i källaren nyss. 20-95kg blev det. Blir säkert ett pass till ikväll ;)

About marcusherou