Jag vill bo i en svamp

Shit pommes frites. Löpbandet hoppade jämfota idag när jag med massiva löpsteg försökte bestiga ett berg i bandform.

Jag vände på förra söndagens löppass och körde de rappare intervallerna först (20km/h) följt av de med lutning. Det var en mycket värre kombo av nån anledningoch jag toppade på 183 i puls.

Eftersom jag hade 10% kvar av min energi så tänkte jag att det nog vore smart att bränna av den på 400m skubb. Haha right, kom 250m på 21km/h sen så låste sig vänster lår och mitt ansikte såg ut som en tvättsvamp i några minuter. Avslutade med monsterstretch och lite bålstabilitet. Jag fick ner huvudet i marken för första gången på nåt år i stretchen. Kul för en fet bastard som man är.

En annan highlight denna vecka var att jag för första gången fick upp 130 i bänk! Detta var mitt mål innan jul så nu får jag väl sikta på 140kg.

Tags: ,

About marcusherou