Jag suger på styrkevändningar

Hela familjen med till hallen idag. Trevligt.

Iom att min frontböj ökat så har min sittvändning ökat nästan linjärt mot frontböjen. Styrkevändningarna står å andra sidan nästan still. Lägger lite fokus på dem nu då det i CrossFit är önskvärt att ibland kunna köra den mer energisnåla styrkevändningen vid tex högreps clean & jerk.

A: Hang Power Clean 3RM; 90% 2x3set
60-60-80-100-110-100-100

Som synes är det kass teknik. Ser lätt ut men är väldigt nära max. Om nån kan hjälpa mig med tips blir jag glad. Klipper den tidigt men tror höjden är rätt ok. Nånting med mottagningen som är kass.

B: Hang Power Clean Pull
4×130

C: 30x 30/30 intervaller löpning.
23,5 varv på 200m bana dvs 4700m. Tre pauser för att ta med Emma på ett varv runt. Borde gjort så från start dvs ta paus var 6:e intervall. Fick mkt bättre tryck i tre intevaller typ efter vila. Bättre löpsteg och bättre motivation.

Sista två intervallerna kom jag 190m+ på. Typiskt mig att spurta :)

Avslutade med två varv med Emma.

About marcusherou