Idag var jag svag

Vaknade sex, alldeles för tidigt för mig som lägger mig sent. Lite sliten varstans i kroppen och inget klipp. Nåja ett trevligt pass fick det bli ändå med sparring från David Ohlsson.

A: Front Squat: 5×40-60-3×80-3×100-2×120-1×135-1x150F-1×140(F på tvåan)-3×130(mycket våld)-2×125 (orkade bara 2 utan bälte). Sämsta resultat sen innan SM.

Antagligen för att jag brände av tre st wods igår. Kände redan när jag vaknade idag att jag var svag. Men det är OK. Inte sur alls, jag förstår att det inte går att ta PR jämt nu när vi ökar metcon. Man är helt enkelt inte helt återhämtad mellan passen.

B: WOD

5 RFT

  • 5 MU
  • 3 x [ SC 60kg/43kg + 1/1 frontrackade utfallsteg ]
  • 8 Burpee Box Jumps 60/50cm – Man får inte gå upp på lådan.

10:45, helt OK, 3-2 på alla MU. BBJ som vanligt hemskt jobbigt. David brände på UB på MU i fyra varv men vann typ 1 st BBJ  för det så bara jag kunde trycka på lite så gick jag till slut ikapp och gick om sista varvet. Retsamt men tror jag höll samma tempo rakt igenom emedan David blev lite långsammare varv fyra & fem. Hursomhelst kul med sparring.

C: WOD 2

3RFT [ 12 ttb + 15 HR.pshp + 30/30 höga knän på studsmatta ]

5:05. Flåsigt, klarade bara 12 ttb ub. Däremot pshps gick bättre, nästan alla UB och tror att formen var god. David var såklart bättre än mig i TTB men lite överraskande sämre än mig i Pushups. Tror han steker sig i Burpees.
Höga knän var skitdrygt.

Är helt färdig nu så det vette fan om det blir ett pass ikväll.

About marcusherou