Icke godkänt följt av väl godkänt

Jaha idag var det en maxardag i Ryck & Stöt samt en härlig metcon.

Ryck: 50-60-65-70-75-75F-80F-87,5kgPR!

Idag så var tanken att man avbryter så fort man missar eller gör ett tekniskt dåligt lyft. Gick lätt till 75 men sen missade jag på 80. Jonas satte den enkelt och jag blev förbannad och istället för att prova på 80 igen så blev det ett PR-försök på 87,5kg. Den satte jag rysligt lätt! Allt sitter i huvudet :)

Stöt: 70-80-90-100-110F-110

Vi valde styrkevändningar idag så man inte skulle steka benen helt inför den kommande löpningen.

Allt kändes helt OK fram till 110kg då jag missade. Blev återigen arg och satte den ganska lätt. Avbröt där då jag dels tänkte på det senare passet och dels för att jag efterpressade lite i stöten.

Nu till själva ångestpasset, har gnagt i bakhuvudet hela veckan sen jag la in det i programmet.

Inom 15min

  • Spring 2200m
  • Den tid som är kvar upp till 15min gör du så många stötar som du bara kan.

Hängde på de andra i kanske 5varv sen så började ryggen göra sig påmind och farten minskade gradvis. Hade dock hög puls under hela löpningen så jag är faktiskt riktigt kass just nu på distanslöpning. 171 tre första varven, 174 tre till och sen 177 resten av varven. 9:40 kom jag in på, vilket är katastrof! De andra på 9:00 till 9:05, vilket också i min värld är under all kritik. Hade en målbild på ca 8:30 då jag vet statusen med min rygg. Men va fan så dålig är jag bara inte. Otroligt.

Nåväl sen när jag fick ta i en stång blev det genast bättre. Ganska oberörd av löpningen så gjorde jag på ca 5min 32st stötar, vilket jag helt klart är nöjd med då jag under tävlingsförhållanden och utvilad gjorde 31 på 1min och 20s längre tid. Dock borde jag gjort 33-34 st då mina klämmor strulade och jag säkert 4-5ggr fick justera in vikterna. Kostar psyke, energi och tid totalt säkert 20-30s. Nåja jag är nöjd med moment två med tanke på hur lite tid jag hade på mig dessutom.

Ryck

Stöt

Metcon team 1

Metcon team 2

About marcusherou