I am Crossfit

Kaxigt namn men passet heter faktiskt så. Ett CF-gäng i Falun skulle köra ett moddat pass av detta idag så jag tänkte varför inte testa samma ?

I am CrossFit

Tre varv av:

  • 400m löpning
  • 15 PU
  • 7 st 60kg Hang Power Clean

Det lät som ett lightpass i mina öron men det var det sannerligen inte. Min tid blev 11:49min och Max ca 17min (ska kolla exakt tid). Pulsen låg runt 180 rakt igenom och med ett snitt på 177. Till vår fördel kan man nämna att utrustningen var ganska utspridd. 50m mellan löpning och Chins, 25m mellan Chins och Friv och 25 mellan Friv och löpning. Det blev en massa gång mellan maskiner, säkert totalt 2min. Det tog tex Max 35 sek från att stoppa bandet till första chinnen. Nu är han långsammare än mig men det ger en hint om vilken tid det logistiska tog.

Sen en passning till SATS-Odenplan och deras skitband. De tar upp till kanske ca 10 sek att överhuvudtaget få igång och sen ytterligare 10-15 sek att axa upp. Våra tider på 400m talar sitt tydliga språk över detta. Typ: 1:35, 1:40, 1:45. På bana blir det kanske 1:10-1:15.

Sist men inte minst så gjorde vi SquatClean på denna istället för HangPowerCleans. Ren miss av oss och det tappade man nog 30-60 sek på, för att inte tala om syran i benen inför 400m. Men va fan det var ju ett helvetes skönt pass så man ska inte klaga över att man tränade “för mycket”. Värre hade det varit på en tävling, då hade jag gormat.

Ska testa denna om nån vecka igen och göra en bättre snitslad bana. Målet: Under 11min.

About marcusherou