Hur hårt kan du träna på 14 min ?

Jag gnolade på väg ned till SATS under fredagskvällen och myste över vilket monsterpass jag tänkte köra. Kliver in och möts av “Du vet att vi stänger om 15 minuter va ?” Say what ? Jag har glömt att de stänger kl 21 på fredagar doh!

Vad göra? Nu måste man vara konstruktiv och hitta på en alternativ plan snabbt. Sliter av mig kläderna och joggar bort mot löpmaskinerna, under tiden formas en plan i mitt huvud.

Jag värmer upp i 4 minuter på 12km/h och stretchar ca 2min. Sen ökar jag bandet rejält till 20.5km/h (slutar på 22.6km/h). Löper 400m på 1:05min (kändes lätt), hoppar av bandet och joggar bort mot skivstängerna. Lägger på 42.5 kg och kör igång Tabata thrusters. Första varvet 10, andra 8, tredje 7,6,5,5,5,8 = 53 reps = helt OK. Ska sätta 56 som mål (7 i snitt).

“Nu stänger vi SATS för ikväll, välkomnna tillbaka imorgon”.

Gnolande och drypande av svet går jag hemåt nöjd över att maxat min kropp i 14minuter.

About marcusherou