Hopplös

Idag var det alltså ett tungt pass så jag delade det i två. Del två senare ikväll om gud vill.

A: Clean & Jerk 3-3-3-3-3 – Hitta ditt 3RM (max för dagen)

80-100-105PR?-90-90

Vansinnigt svårt och tungt att sätta Squat Clean idag så jag körde mest Power Clean men tvingade mig att ha en Squat Clean med i varje set. Jag fick inte till det och tappade balansen, ramlade osv. Däremot var PC ganska lätt då jag fick in en bra teknik genom att kasta mig bakåt.

B: Power Clean +  3 Push Press x 3set

90PR?-90-80

Sista reppen i de två första seten var riktigt tung men 80 lite löjligt lätt.

C: WOD

På tid

  • 10-8-6-4-2 Thrusters 60kg
  • 50-40-30-20-10 Double Unders

6:10min. Målet var att köra alla Thrusters obrutna och det lyckades jag med. Första setet på 10 reps lättast, 8:an & 6:an klart värst. DU var inte lika bra då jag missade redan på första varvet. Blev kanske 10 set DU av 5 möjliga, vilket är ganska dåligt. Satan för övrigt vad DU och Thrusters är otäcka ihop.

Första dagen på åratal med PWO-mat i omkl. rummet ca 40g protein och 40g kolisar blev det. Känns bra i huvudet flera timmar efteråt (brukar bli dåsig av metcons), kan det vara PWO?

Sköter min kost riktigt bra nu hittills denna vecka. Så sugen på att väga mig imorrn. Måste åka och handla så man inte står där utan KESO, förödande :)

Mina trapz är svullna goddammit! Har en stor öm knöl mitt uppe på vänster trapz som rullar undan när man masserar, stenhård. Inte alls samma på höger men grymt öm. Skönt att OLy är över för denna vecka eller nä… Games Event 1 på fredag oooof.

About marcusherou