Harmonisk

Har sovit rätt OK inatt igen antagligen till Hannas förtret som inte sovit på 3 år .

Kände mig rätt fräsch i kroppen, antagligen pga det massiva matintaget och sömn. Känner mig alltid mer i harmoni i Falun när jag är hos min familj. Man ser klart en trend att jag gör fler PR på fredagar, även om jag såklart mellan varven gör det i Sthlm.

Stod sprint på schemat men Linda låg och gnagde i bakhuvudet. Till slut vann demonen som ville göra den wodden. Tänkte att usch vilken förebild jag är. Tunga Squat Cleans igår och Thrusters. Jojo helt enligt överträningsregelboken.

Tänkte att “äh jag kör två varv av Linda och om det känns bra så fortsätter jag”. Kändes vidrigt efter två varv! Fortsatte ändå. Fick skitont i huvudet efter 8:ans bänkpress, vilket jag tydligen alltid får av högreps bp. Här övervägde jag helt klart att lägga av och vilade minst 30s för att se vart huvudvärken var på väg nånstans.

Nåja till slut blev jag kvar och alltihop blev vidrigare och vidrigare. “Jaha Squat Cleans igen. Mot slutet 20s DL + BP och 1min SC typ.

Alla DL och BP obrutna och nästan alla SC som singlar. Gjorde några tvåor men de kickade pulsen direkt så det var ingen bra ide med min dåliga kondis.

17:27 rullade jag in på och fick verkligen stålsätta mig för att inte lägga mig i en hög och dö.

Plockade ihop vikterna och förberedde mig på sprint för det stod ju på schemat :)

40 yards 5.3s
60m 7.7s
2×200 vila 90s 35, 33s
Vila 3min sen all out 200m 28.6s

Nu är det fokus på att vila med allt jag har :)

About marcusherou