Hälften så bra som Greg Amundson

Jag och Jonas möttes på DIF idag då det krävs betong och tung musik för att möta Heavy Fran.

Vi “värmde upp” med lite lätta Frontböj & Thrusters (5×50-5×60-3×70-1x80kg). Sen gick vi in på de riktigt tunga Frontböjarna. Först en femma på 100kg som var riktigt groteskt tung idag. Jag hoppade över treorna och gick in på ettorna. 110, 115PR, 121kgPR. Jonas satte 116kgPR men enligt honom själv alldeles för dåligt. Sedan körde vi Thrusters. 95 sedan 100kg PR för mig. Jonas slutade på 105kg PR.

Sedan så gick vi mest runt och hade ångest innan WODen men till slut sansade vi oss och körde igång. Jonas klar på 8:20 och jag på 8:35PR. En kapning för mig med nästan 4 minuter, det tar sig. Det som gick snabbare än senast tror jag var pullupsen. Jag kan fortfarande inte göra fler än 2-3 rep åt gången men jag körde aldrig in i väggen och vilade ca 10s varje bryt, vilket gjorde att jag hela tiden grötade mig framåt mot målet. Thrusters var en barnlek i sammanhanget idag. Misstänker att när man börjar närma sig 6 minuter så kommer jag få äta upp det påståendet.

3PB på en dag dvs PB i alla övningar som jag utförde. Nöjdflin har erhållits

About marcusherou