Gorillaz äger

Kan inte vara kul att vara Chimpans i vissa lägen. Kände mig arg över det igår vid Bar-MU men idag kändes det skönt när jag visste att de lätta skulle få slita vid FS + STOH. Gjorde smärtan uthärdligare.

Hittills har Lukas och Timmy totalt dominerat fältet. Det hade å andra sidan inte sett annorlunda ut om de varit 10kg lättare, då hade de dominerat ännu mer.

Min vapendragare Lanner har upptäckt att det är svårt med CrossFit när man är gammal och tung, jag är ju ännu äldre men inte riktigt lika tung :)

Event 6

9-6-3 av:

  • Front Squat + STOH 75kg (jag gjorde Thrusters)
  • MU

Alla Thrusters unbroken men det stekte triceps enormt så jag fick problem med dipsen i ringarna. Har aldrig problem att låsa ut men nu var det jävligt. MU: 7+2, 3+3, 3

4:06min

Exakt 10min vila sen Event 7. Jag kastade mig bums på en motionscykel i 5min och försökte veva bort syran ur armarna men det lyckades inte så bra. Gulp och nästa event som innehöll 45 HSPU.

Event 7

21-15-9 av:

  • Power Clean 60kg
  • HSPU

Tog det ultralugnt på Power Cleans, kanske för lugnt. Visste att tiden skulle avgöras på HSPU. Mycket riktigt, under andra varvet så stekte jag mig då jag gjorde onödigt strikta med halv “tittut”. Typ 9+7+6, 5+4+3+3, 5+4 med låååånga pauser.

Armarna rätt matta efteråt :) 6:51min, knappast en respektabel tid men inte jättemissnöjd heller. Jag kanske ändrar mig när jag ser om de andra tjockisarna presterar dubbelt så bra tider :)

About marcusherou