Goating och uppradade PR

Börjar bli löjligt bortskämd med PR. Idag var inget undantag.

A: Snatch 5-5-5:

65kg, hoppade snabbt upp till 75 då jag misstänkte att om jag provade på 70 så skulle jag steka mig.  Satte 75PR (mitt 2v gamla 3RM) och provade lite vilt på 80. Var rejält trött men satte en trea (PR) och failade på fjärde. Fegt nog avbröt jag där.

Resultat: Av tre set så blev det två PR.

B: FS 5-5-5:

Öppnade på 110 och slaktade således mitt 2v gamla PR men det visste jag innan. Satte sen 112,5 och chansade på 115 men gjorde “bara” 4st. Det var nog tur för så fort jag la ifrån mig stången så svartnade det för ögonen ;)

C: WOD

Greppet är min stora fiende nummer 1 ihop med TTB. Så bra då att få testa dessa två goats i en WOD. Man blev varm men det var aldrig nån fara på taket och såhär i efterhand så är jag lite sur över att jag inte tryckte på i SC mer men en djävul viskade i örat “du ligger några reps före de andra, kör i stadigt tempo det tjänar du på”. Men min game-plan innan var faktiskt all-out på SC eftersom jag visste att jag skulle fastna på TTB. Nåväl en tid på 12:04 är inget att skämmas över i en sån här WOD som belyser ytterligare hur ojämn jag är. Ge mig en Elizabeth-lookalike-WOD snart Dave & Chris!

Om man kikar på videon så ser man att jag inte sparkar alls i mina TTB utan har ungefär samma knävinkel i hela lyftet. Det ska åtgärdas, kan ju vara det som är problemet för mig faktiskt. Är ju bra på GHD tex så jag fattar inte riktigt att TTB ska vara så svårt.

Lustigt för övrigt att se skillnaden på stil mellan mig och Jonas. Jonas körde alla de sista 60m obrutet i ett bra tempo. Jag springer 15m och släpper varje gång. Vi kommer i mål samtidigt. Döpte Jonas till “The Pacemaker” idag. Tror han körde typ unbroken men lugnt. Noteras bör att vi hade 22.5, 26,5 & 30kg hantlar. Jag bar 26,5kg hantlarna två ggr och 22,5 en gång. Magnus körde med 30 hela vägen. Fett cred för det.

About marcusherou