Gamla män springer inte fort

Idag var det ett sprintpass på schemat men först lite viktade pullups 3 x 3. Klarade 40kg, vilket antagligen är PR då jag gjort en etta på 45kg.

Sedan så körde vi på tre man en AMRAP 10min av repklättring var tredje klättring. Totalt blev det 42 repklättringar varav jag gjorde 15 då jag gjorde de tre sista. Kändes sjukt lätt och bra i greppet idag så jag klättrade de sista 10 utan fotlås alls och svischade upp.

Dags för sprint. Efter en ganska bra uppvärmning så började vi med 40 yards sprinter.Bästa tiden blev 5,1s på mig. Inte helt nöjd men å andra sidan inte missnöjd heller. Ska nog komma ner i 4,9 känns det som.

Efter detta så var det 20yards sprinter och det är tydligt att det är starten som är problemet. 2.8s blev snabbaste tiden.

5-10-5 shuttle runs mellan koner. Gud va svårt! Här liksom studsar man som en dåligt rattad gokart i vändningarna och torskar tid. Bästa tid: 4,9s. Jag vrickade foten på mållinjen på absolut sista sprinten = askorkat. Svullen som fan nu, hoppas det går över eftersom det är 2200m löpning imorrn.

Vi avslutade med lite sled sprints på 10kg + släden. Det var sjukt kul ju! Så fort man blandar in en vikt blir det roligare hehe.

Avslutade med sittande good mornings, GHD situps, TTB och fällknivar.

Sjukt kul pass men lite “farligt” för gamla otränade män

About marcusherou