Fördömt, dagis bet på mig också

Har länge levt i tron att jag är odödlig och att sjukdomar bryts mot min fasad som vattenvågen bryts mot klippan. Bäddade med lite sömn och sen kom nog Emma hem med en liten förkylning och nu sitter man här med whiskyröst och nästäppa.

Men! Har ändock kört två pass idag av lättare karaktär.

Pass 1:

Efter mysig uppvärmning och sittning i Squat nån minut;

Squat Clean (ca 80-85%): 40-60-80-80-90-90-90 – Kändes mycket bra och 90kg har aldrig varit så lätta

Kände på några 40kg Snatch men kom av mig pga snack med David så det blev FS istället.

(Aggressiva) Front Squat:  3×60-3×80-3×80-3×80

Backade bandet och körde några Snatch: 40-60-60-60 – Kändes ganska bra men David påpekar att jag dels reser mig på tok för snabbt och att jag lyfter lilla rumpan. Dvs jag har inte lärt mig ett endaste dugg på en vecka trots 4-5 Snatchpass :)

Pass 2:

Halsen kändes OK, även om nästäppan övergått till whiskyröst så jag bestämde mig efter ca 10s övervägande att ett till pass nog gick att klämma in.

Efter ganska noggrann överkroppsuppvärmning med inledande rodd så körde jag:

  • Max CTB – 21 st PR och ett av årsmålen avklarade
  • Max Pullups – Ynka 29 idag. Känns sjukt långt bort från 37
  • Max L-Pullups – 8 st, grr 2 rep från årsmålet.
  • Max Kipping TTB dvs hur många kipping kan man utföra utan att mellansvinga – 12st  = uselt!
  • Max MuscleUps – Ynka 7 st idag och tappade greppet precis i vändningen på 8:an – Kändes ju som en 9:a idag grrrr

Haha allt utom första setet var jag nöjd med men det kanske har att göra med att en maxning i CTB typ steker allt annat.

Avslutade med att träna högerpistols ca 20-30 reps. Jag kan göra vänsterpistols så lätt men pga min knäskada samt en sjukt stel soleus så är pistols på höger ben i princip omöjligt utan lindning och lyftarskor med rejäl klack. Ska köra dessa mer frekvent framåt så jag åtminstone lär min kropp hur just den kan klara av höger pistols på ett effektivt sätt. Det vore ju en tragedi om det kom pistols på SM och jag inte har tränat på saken.

About marcusherou