Fit as Fu*k week har börjat

Pass 1 under lunchen:

För att få in i kroppen att den inte behöver streta emot i front squat.

Gungande Frontböj (ned, halvt upp, ned, upp): 20-40-60-80-100-100-100
Samma on every minute FS: 100-100-100

För att få lite känsla och teknikgenomgång: 40-60-80 x 1 varv Bear Complex.

Teknikraffinering
Split Jerk: 80-80-80

Rack Jerk: 80-80-80

Filmade allt idag och justerade. Rack jerksen blev helt OK till slut efter att ha varit riktigt wobbliga under Bear Complex. I Split Jerken är fortfarande bakre foten lite instabil, litar inte på den så jag lägger lite för mycket tyngd på främre.

Pass 2 ikväll:

Finalwodden från Fit as Fu*k 12:23 min. Ja vad ska man säga ? Sjukt dryg wod där andra Tripleten var mycket värre än första. Höll på att storkna under andra rodden. Upptäckte under första rodden att dampern stod på 8, fick ju ta i så in i bomben för att få nån fart. Låg på ca 1:35min första varvet och katastrofala 2min andra varvet. Plockade förhoppningsvis igen det på KB-svingarna som jag delade en gång. Samma med Goblet Squats. Ring dips obrutna. CTB PU delad i två varje varv.

Hade en sån satans bra tid på G, hade 7:10 när jag började med mina första KB-svingar. Kändes då som en sluttid på 11min men jag klappade igenom under svingarna. Det är inte lätt att börja ro med en puls på 180 :)

About marcusherou