Feta fran fick smisk

Det går inflation i att köra Fran i dessa dagar har jag märkt. Inte mindre än 10 pers på två dar har jag hört snacka om Fran. Kul att se att CF går framåt. Själv så blev jag grymt sugen på att testa om de senaste månadernas slit har gett nån prestandaökning på maskineriet. Jag presterade skitdåligt i Heavy-Fran runt Juli och då jag kört en del clean&jerk, push-press, thrusters mm och viktade chins så borde jag då teoretiskt blivit bättre på denna monsterövning.

Heavy Fran:

3 varv av 15-12-9 på tid:

  • 60kg Thrusters
  • 20kg Viktade Pullups

Min tid blev 12:10min! Mitt förra test var på över 18min så det är en förbättring med en tredjedel. Mina thrusters gick nästan lika snabbt som i vanliga Fran, alla tre seten under tre minuter skulle jag tro. Min akilleshäl är fortfarande ren råstyrka i chinsen. Jag klarade 5 PU i första setet sen var jag tvungen att dela upp i tvåor och ettor. Tog en jäkla tid. Om jag kan bli 10-15% bättre på det så kommer jag lätt under 10min tror jag. Idag blev det mer en metcon för mig än en styrkeövning, måste bero på att jag kapade tiden så pass och den därmed blev mer intensiv.

Peter och Max körde vanliga Fran och de presterade riktigt bra idag. Peter visade en rejäl vilja och körde tills han bokstavligen spydde. 9:10min blev hans tid. Max kapade sin förra tid med 10minuter och fick 10:01min som sluttid. Båda har mentalt gått framåt rejält tror jag och orkar arbeta under hög puls och rejält med mjölksyra.

About marcusherou