Ett dåligt och ett bra pass

Körde på lunchen explosiv bänkpress 3x5x100kg och en omgång till av “Speal Special”. Ryggen låste sig på varv 4 trots ansträngningar att ta det mycket lugnt. Genomförde iaf idag men på löjliga 7:30. Ska träffa naprapat imorrn, känns passande. Christer Söderberg för övrigt.

Ikväll på fastande mage körde jag gårdagens OPT
50du
5 thrusters

10 du
25 thrusters

Satte de första 50 obrutna och under 40s dvs två härliga små fina rekord.
Tog det lugnt genom hela passet och såg det mer som ett feelgood pass.

15:19 min avklarade jag det på, säkert en dålig tid men det kändes i alla fall skönt i kroppen, inga ryggproblem här inte. Jag + Thrusters = sant

Avslutade med 1000m fartlek i rodden ca 10s aktivt och ca 20s aktiv vila. 4min prick.

Nu mot sängen och nya tag imorrn, längtar till naprapaten

About marcusherou