Envis utan resultat

Jobbat hela dan utan större paus, inte ens för lunch så jag var lite trött mentalt när jag kom till CFN ikväll. Positivt att jag inte kände av nånstans i kroppen att jag körde Johnson igår.

Värmde upp rätt så rejält och fortsatte sen med en Burgener WU:ish. Körde lite lätta OHS & Snatch upp till 50kg innan jag startade klockan.

A: On the minute Squat Snatch: 60-60-65-70-75-80F, stoppade klockan och la på 82,5F sjukt nära, 82,5F ännu närmare, kom hela vägen ned i OHS:en men tappade balansen. Äh nu går vi över till PS 82,5F inte ens nära hade bränt krutet. Är dock nöjd över mitt andra försök på 82,5 då anledningen till att jag missade var att jag blev överraskad över hur aggressivt jag drog mig under stången så att stången liksom bara flög upp utan ansträngning.

B: Bänkpress 3×5: 110-110-110. Hade ingen passning så jag vågade inte gå högre. Det var mycket bra att köra bänkpress kände jag då tekniken var usel första setet men stabiliserade sig. Det konstiga är att jag var starkare med ett något smalare grepp än vanligt, kan vara alla hspu & dips kanske och avsaknad av Discoträning ? Nåväl min miss på 130 känns inte helt befogad, borde ha 135 som grund. Vi får se, snart dags för CF Football Total.

C: AMRAP 30min av 250m rodd, vila 20s. Bland det tråkigaste (men inte jobbigaste) jag gjort i modern tid. Låg konstant runt 1:50 hela vägen igenom förutom de sista 5 intervallen. Skojade lite med olika damperinställningar men det var comsicomsa. 6-7 visade sig vara lämpligt om man slöror. Blev 24 intervall = 6km, vilket är det mesta jag rott under ett pass hittils dvs målet för dagen uppnått.

Och sen dagens skräll: Jag har efter fyra veckors strikthet börja äta gluten igen. Frossade i kyckling, hembakt bröd och ägg nu ikväll. Anledningen ? Känner ingen som helst skillnad och prestationen går precis som förut så för mig verkar inte en fetare mat ge varken till eller ifrån. För kort tid att mäta såklart och inga maxprestationer (tävlingar) har ju funnits inom tidsramen så det är ju knappast statistiskt säkerställt att jag har rätt. Dock _känner_ jag ingen skillnad förutom att mina toalettbesök har varit mer frekventa och av det mindre trevliga slaget = varför ska jag plåga mig ? Har ju en sund livsstil i övrigt.

Lärdom dock: Har hittat vettiga mellanmålsalternativ och att det går att göra mat utan pasta fullkorn eller ej, dock kommer jag inte att vara lika anal med detta framåt.

About marcusherou