En sån där dag

Då allt känns skit. Sov på tok för lite. Svärfar lurade i mig massa alko. Detta gjorde mig rejält outvilad. Kände redan runt 9-10 att det skulle bli svårt att koncentrera sig trots 8 koppar kaffe.

A: Snatch 40-50-60-70Fail x 3!

Avbröt. Kunde inte fånga den i botten. Har ju ont som fan i axeln och hade jag ryckt igår hade det gått bättre då axeln naturligtvis blir lite sliten av press och en massa pull-ups. Igår var den halvt ok pga två dars helvila.

B: Jerk 2×70-2×90-2×105-2×120-1×130-135-140Fx2

120 tung. Tog av mig skorna tänkte gå hem men sen tänkte jag “äh jag kan säkert klara en bit över 90% av max iaf och då slipper jag ju överstöta imorrn”. Snörade på mig dem igen och bitchslappade mig lite. 130 lätt, 135 va gristung. Första på 140 slog jag i vikterna i boxen på dippen, släppte stången. Andra så orkade jag bara racka av den. Huvudet måste vilja vara med på maxvikter!

Funderade en bra stund vad jag skulle hitta på för wod. Valde 1000m rodd då det va så länge sen jag gjorde det att jag inte har några egentliga referenser till den.

C: 1000m row for time

Startade @ 1:27. Klarade 500m sen så släppte jag handtaget i panik. Vilade 5min, kollade i Athlete Tracker vad en rimlig tid egentligen va. Oops om jag gått i mål på den tiden så hade jag spöat alla med 10s. Kändes inte rimligt så jag siktade på Philip Bengtssons 3:04,6 och hade Lanners 3:07 som skamgräns. Gick ut i 1:32 och lyckades precis hålla det tempot rakt igenom. Sista 300m va sjukt vidriga och sista 100 kunde jag bara dra med armarna då benen va borta ur matchen.

3min 4,4s blev min tid. Är nöjd som fan med min prestation och att jag inte vek ned mig.

Efter ca 3min efter rodden kom den värsta syran i mannaminne. Kunde inte ens cykla bort den. Fick panik av att trampa runt pedalerna. Kunde precis stappla runt på banan. Gick några varv och sen kunde jag börja cykla. Hoppade lite rep efter 15min och sen fick det räcka för idag.

About marcusherou