Elitarena gör att man känner sig som elit

Fy helvete va bra passet kändes idag!

Redan när jag rullade upp med bilen mot friidrottshallen så genomsyrades hela omgivningen av prestation och fyllde mig med ren glädje. När jag kom in i hallen så blev jag positivt överraskad trots alla ofärdiga byggprojekt så har de rent konkret allt som jag och mina träningspolare behöver för att kunna bli riktigt bra CF-utövare. Att det dessutom var en massa unga, tokpeppade, snabba friidrottare i lokalerna samtidigt gjorde ju inte saken sämre precis. De bara susade förbi oss på arenan. Här hoppas jag kunna hjälpa till att bygga framtidens elitidrottare samt förädla mig själv.

Nåväl sluttjafsat 8 x400m i 800m tempo dvs 1:18 per 400m. stod på programmet.

Mina tider blev ungefär som följer.

1:14, 1:14, 1:15, 1:17, 1:19, 1:20, 1:30, 1:10

Precis som på rodden så latade jag mig näst sista intervallet för att kunna gå all-in på sista. Intervall 5-7 tappade jag höften då jag började bli rejält trött i benen. Pulsen aldrig ett problem utan mest syra. Inte ens sista intervallet hann pulsen iväg så farligt. Jag är för gammal för riktig maxpulslopp :)

Jag är så glad så glad att detta händer mig exakt nu 5 veckor innan SM. Det är en så perfekt uppladdning man kan ha!

Nu jävlar blir det löpning på agendan på riktigt.

Tags:

About marcusherou