Draget på väg tillbaka?

Efter några pass i fullständig misär utan tryck och svimningar och annat så kom det äntligen ett pass som kändes bra. Tror anledningen är att jag äter oftare hemma. Jag såg till att dricka fyra glas vatten under morgonen också, vilket jag annars slarvar med tills det är dags att lägga sig och blir kissnödig istället :)

A: Bygg upp en tung Hang Power Snatch inom 15min. Massa 20:or, 40:or och ett gäng på 60. 65-70-75-80F-80PR. Trevligt hela vägen!. Nu tar jag lika mycket i Hang Power som Squat Snatch hehe. Nåt är alltså inte rätt när jag plockar den från marken. Antagligen är vinklarna bättre i hängvändningen. Ska jämföra med min senast filmade sittrycksession.

B: Lynne, 221PR! Inte mycket men 215 innan så jag är nöjd.

Är nöjd att jag lyckades så bra i Lynne med PU på en tunn gymnastikbarr som motverkar kipping pga svajet.

Dagens session

För en månad sen för jämförelse.

About marcusherou