Det går inte bra nu

Tredje dagen på metcon-veckan och det går fan inte bra. Iofs väntat eftersom jag latat mig och bara kört en massa styrka men ändå! Det skumma är att långa halvdryga pass verkar gå lite bättre än högintensiva pass. Har kanske kört mest långa pass innan Regionals ? Körde ju en massa Heroes som alla tog minst 10min.

Idag var det Grace på schemat. Gick i sedvanlig ordning runt och hade ångest en bra stund innan jag skulle köra.

Gjorde 10-7-6-2-1-1-1-2. Hela 13s paus i första brytet, oacceptabelt. Även 1:orna var oacceptabla, skulle klarat 3:or, rätt säker på det om jag bara kunde tänka klart under passen. Sub 2 med lite bättre logistik. Hämtade ju tex stången för den hoppade runt osv.

Klockjäveln flippade runt och stannade nånstans mot slutet, tur att jag hade videokamera.

Nåväl jag var helt slutkörd i 10min efter detta och kunde knappt stå upp så jag antar att det var bra nära 100% ändå. Spottade sånt där härligt “skidåkningsslem” i 20min.

2:08 blev det. Jag tror min tid på 1:53 är grovt felaktig för så mycket bättre var jag inte för ett år sen. Rätt sugen på att göra om den senare idag eller senare i veckan men vi får se.

Sen kom Mormor oanmäld så jag hann inget mer, hade ju en hel radda med prylar jag skulle hinna med :(

Körde under tiden jag plockade ihop (och efter uppvärmning med sandskyffling) några timmar senare 3 x 6 Reverse Med Ball Throw med en 8kg boll. Jävligt bra övning men jag kom inte mer än 8-10m trots massiv ansträngning.

About marcusherou