Death By Eric

Lite lagom sliten efter först en utekväll i fredags och trevlig middag igår dök jag upp på Crossfit Polisens söndagspass.

Eric hade komponerat ihop en mördare.

On the minute on every minute…

  • Löpning 15m
  • HSPU
  • Burpees
  • Clean 2x24kg KB

Vi började alla pass på 4 och ökade varje minut med 2 dashes/reps. Dvs löpningen blev 4 dashes x 15m, 6x15m, 8x15m…. tills att ingen orkar springa mer. De som avbryter på tex varv 14 för göra situps tills att alla är klara. Den bäste grejade 20 varv.

Jag orkade 18 varv på löpningen, 12 på HSPU, 12 på Burpees och 12 på Clean.

Vi fick exakt samma antal summa varv jag och Eric men Eric gjorde några reps/dashes fler än jag på löpning och hspu emedan jag gjorde några fler reps på burpees (tror kanske att Eric inte grejade 12 varv utan 10 reps på sista men är osäker). Blev en hård strid i Clean då jag och Eric tog i för kung och fosterland. Jag vann med nån rep under varv 14 (grejade 12 reps).

Sasha lekte sig igenom hela passet och såg inte ens trött ut.

About marcusherou