Dag 1 på Grimpz

Kul tävling jag anordnat :)

Event 1

Shoulder to overhead anyhow 1RM

135kg pressade jag upp till slut. Riktigt otäckt fult. Känns som att jag måste träna på överstöten separat från frivändning igen.

Event 2

AMRAP 10min av:

  • 7 Shoulder to overhead anyhow 50kg
  • 7 Box Jump 60cm Regional Standard
  • 7 CTB

10 varv blankt

Vila exakt 2min sen

Event 3

På tid

  • 1000m rodd
  • 40 Row Facing Burpees

7:04min

Vilken kombo! Glad att jag satte ihop dessa. 17min av rent flås men av olika karaktär. Den ena mer syrabetonad (jo anaerobt arbete är syra) den andra mer av tröskeltyp. Fick Fran Throat av 17min arbete, i princip omöjligt men det talar om hur mycket luft som ville ned i lungorna.

Ligger just nu 5:a av alla som deltar och det är jag glad över. Hade inte varit kul att leda en tävling som jag själv skapat :)

About marcusherou