Dag 1 av hellgate avklarad

Ja vad fan säger man? Syra & mer syra är ju en god sammanfattning av dagens två wods.

Första woden dog jag redan under varv två på hspu då de är omänskligt mycket värre på tävling än i de träningswods man hittills utfört. Tävling = erfarenhet således.

Återhämtade mig under varv 3 som konstigt nog blev bättre än tvåan och slutade på 3 varv & 37 reps.

Jernberg genomförde 2 varv och två set. Precis som jag dog på hspu.

Mysen gjorde 60 st dubbelhopp där inget hopp var under 40cm i hopphöjd, publiken gapade mer o mer i harmoni med att syran trängde djupare in i Mysens lårmuskler. 1,66 varv + 3 reps hspu blev det.

Wod2 kändes riktigt bra fram tills toes to bar som tog 4-5 min att genomföra för mig, fick sån jävla syra i underarmarna av det så jag kunde efter det inte svinga mer än 3 st kb svingar åt gången. Totalt måste de två övningarna tagit 8-10 min, fyyyyy. Sen 50 djävulska burpees där jag på riktigt trodde jag skulle dö. Kan inte min tid men 21:30 känns bekant.

Jernberg tangerade gränsen för diskvalificering med hela 0 sekunder! På gonggongen dunkade han in sista burpeen. Ännu mer död än mig om det nu gick. Fruktansvärt heat som han gick ut i med Sasha och flera andra elitelit-fittare. Grymt bra kört.

Mysen överraskade med att ha den näst bästa tiden fram till burpees tom bättre än sasha. Vidare överraskade han ytterligare genom att utföra de långsammaste burpees som publiken skådat:) 21:40 blev sluttiden. Skit då han hade sånt utgångsläge.

Nu går vi över till övningar som borde passa MK bättre. Inleder med 1RM marklyft kl 10 imorrn, oooof!

Tags:

About marcusherou