CrossFit SM 2011

Sjukt missnöjd med min prestation under CF SM 2011. Eller rephrase: Sjukt onöjd med hur lite passen passade mina styrkor. Event 4 var den klart bäst programmerade wodden ur många aspekter. Jag levererade på mitt max men mitt max är för dåligt i dessa “lätta” moment. Folk kom fram till mig efter finalen och sa “Du är så jävla bra!”. Det var såklart jätteuppskattat att folk bryr sig och bjuder på kärlek men jag kände mig som en så total looser så det liksom bara blev bittert. Vill inte vara bitter men det är jag. Det har säkert släppt imorrn men måste få sura lite.

Brukar lära mig massor på tävlingar men denna gång så var det egentligen bara att löpkondisen måste bli bättre. Klart att mina högerpistoler inte är bra men vafan, har ju ingen menisk där. Inga genomklappningar på TTB, HSPU, grepp eller liknande som man bara måste adressera bums när man kommer hem. Är jag generellt bättre eller adresserade inte tävlingen varken svagheter eller styrkor för mig ?

Siktar på nya mål och framförallt ska det bli kul att ta tag i styrkan på riktigt i ett sexveckors böjprog och sen börjar vägen mot Games 2012. Gissa om löpning kommer stå på programmet framöver.

About marcusherou