Colting gav mig en stjärtkaka

Max gjorde sitt bästa för att läxa upp mig igår om att det är bra med debatt om Ortorexi. Jag vidmakthöll att det är vettigare att prata om hur man får igång den resterande 99,7% av befolkningen att röra på sig. Dödläge men Max tycker att han vann och att jag är en dålig människa. Det kan han få göra och tycka, han har säkert rätt i båda sakerna och det är bra att han får vinna.

Hursomhelst landade en ziljon SMS i att sömnen blev lidande och jag hade inget hellre velat än att ligga kvar i sängen med Wilma imorse.

Lätt grinig redan från start, och inte blev det bättre av att Angelica gjorde en hög fula ryck, fel musik på stereon och Tittonen var farligt nära att stå i vägen för min kamera. Slutade med en halv salto baklänges med röven i golvet. Kan knappt sitta nu och allt är Coltings fel.

Kom till slut efter mkt pust upp till några singlar på 95 och två dubblar på samma vikt. Det var ändå en lätt dag idag så det fick duga.

 

B:Handstand walk. uppv 10m + 20m

Sen: 36m, och sen 36m på 32 sekunder.

C: 12 MU på tid, 55sek, vila 7-8min sen samma sak på 52s. VM i ful kippträning.

D: Lite transitionsträning.

Väldigt lätt dag således.

PS. Angelica avslutade med fina ryck DS.

 

 

About marcusherou