Bra dag som vanligt

Först CF Games Open Event 2 med galningarna från Polisen CF. Jag lyckades med 11 varv och 1 pshp. Förbannade pushups de tog säkert minst 50% av tiden. Alla marklyft och BJ obrutna om man räknar bort nån felträff i BJ. Behövde iaf inte vila från dem. Fick bevittna monstret Sasha som vaknade till liv. Helt galet bra. 12 varv inom räckhåll om man kan bitchslappa triceps lite. Vi får se om jag måste spotta i händerna nåt mer denna vecka eller om jag kan få återgå till att träna vettiga saker. Alldeles för tjejigt för min smak detta. Förbannat att inte sajten funkar ett smack.

Sedan åka tåg och komma hem till Falun, lägga barn och sen direkt ned i källaren för en lite mer manlig kvällsmetcon.

På tid

Först 5 x 90kg Squat Clean sedan

3 varv av:

  • 14 CTB
  • 14 Burpees

10 x 90kg Back Squat

8:17min tog det. Inte alls nån racertid (sub 7:30 mer rimligt) men körde på rakt igenom lugnt och fint. Svettpöl grande på golvet iaf och lungorna fick sig en omgång igen, så även benen.

Sedan en liten magstänkare direkt på det med ca 1min paus emellan.

20 KTE + 20 situps + 20 bålrullningar utan onödig paus.

Video kommer senare.

About marcusherou