Behöver inte skämmas

Körde 11.4 för tredje gången denna vecka. Laddade med öl, vin och whisky samt underbar mat hos svärisarna.

Bytte stil helt mot förra gången och tappade nästa 45sek i Burpees men jag var mycket fräschare och hade kraft kvar i OHS och MU. Gick tillbaka till false-grip i MU och jag måste säga att jag börjar gilla det greppet. Antagligen för att jag blir starkare och starkare i handlederna.

Resultat: 1 varv + 7 Burpees. Är inte nöjd men känner att jag iaf passerat nån form av skamgräns. Detta är inte min WOD det är ett som är säkert. Är för fet helt enkelt. Kommer köra den en gång till innan Regionals som avstämning på formen.

Efter ca 15min så körde jag och Jonas ett till pass.

3 RFT av:

  • 400m
  • 25 Burpees

9:42 (10:08 på Jonas). Helt OK. Gjorde alla Burpees obrutna (utom ett litet kort bryt) men i ett långsamt ekonomiskt tempo.

About marcusherou