Bättre än väntat

Hostan värre än tidigare och snuvig. Dessutom 6,5 timmes sömn. Kändes inte bra att vakna till en lång Fran som jag vet är metabol som fan. Hade varit mkt bättre med nåt tungt men jaja man kan ju inte klaga egentligen.

Värmde upp 10 min på motionscykel med flaxande av armar i alla väderstreck. Varm check. Sen mob av höftparti, axlar och handleder. Körde massa Thrusters från 40-80kg med 3 WB + 3 CTB efter varje set. Korta vilor så att pulsen aldrig skulle gå ned riktigt.

Spurtade 30s på en motionscykel, vilade typ 2-3 min och sen körde jag igång wodden.

3-6-9 Ub sen 12 på Thr och 7-5 på CTB. 8-7 på Thr och 6-5-4 på CTB. 7-6-5 på Thruster och 3:or / 2:or på CTB och kom till 16 reps.

Poäng 124. Förra året 111 så jag är nöjd med ökningen. CTB var den stora stoppklossen och fingrarna gick inte att räta på 10min. Jag har blivit mycket bättre på Thrusters och det är jag glad över.

Hoppas att jag slipper göra om denna så jag kan fokusera på riktig träning nu. Känns så halvdant hela tiden.

PWOD

19 strikta HSPU på plattor och sen 21 dubbelkippade. Saknade helt klart lite kräm i axlarna.

37s L-Hang i ringar. Fan jag tangerar varje gång, störande.

33st TTR i rad (inom 90s från L-Hang)

About marcusherou