Bättre än Blair ?

Vi körde Amanda idag för första gången. Magnus ut först på 10:32. Han körde riktigt bra! Sjukt nervös men lite stärkt av att veta att både Lanner & Jernberg tog sig igenom.

Paceade mig tokhårt, ville inte se ut som Khalipa som ramlade in i väggen, missade de fem sista MU osv. Som vanligt så paceade jag mig för hårt men resultatet blev riktigt bra. Bättre tid än Blair, Sveinbjörn och Vanderbeek. 7:54 kom jag in på. Nu när jag är på väg ned i vikt (85,7 imorse) så kommer allt att gå snabbare och snabbare.

Första varvet så tycker jag att två reps inte var fulldjupa men men… Andra varvet bäst. Precis som att mina muskler inte var aktiverade i första rundan. Under andra så studsade jag upp ur hålet.

Skulle sedan löpa 2000m men redan efter 200 så kände jag hur stumma mina ben var och vaden började krampa. Efter 1000m gav jag upp (4:20). Vilade 1min och började med 4 x 200m intervaller istället med ca 75s vila. 35s-32s-31s-30s så jag är nöjd. Vilken syra sista gav, påminde om ett 400m-lopp.

Magnus

Jonas

Jonas del 2, min mormor ringde :)

About marcusherou