Arbetshäst

Fredag = utmaningsdag. En vilodag i ryggen och inga störande SWODs som kan försämra resultatet. Dvs det borde gå bra idag. Tidigare fredagars resultat pekar på denna trend.

A: ”Guys Gone Wild”

Utför nedan på tid. Partitionera repsen hur du vill men totalt ska du klara av:

  • 10 Muscle Ups
  • 10 Power Clean 80kg
  • 40 Burpees

Magnus ut först. Jämnt och fint tempo, klar på 5:01min

Jonas ut som tvåa: Rätt in i väggen på MU, bröt och gjorde 5 PC och in i väggen igen på MU. Med kort paus så satte han sista MU:n till slut. 4:19 ?

Jag ut som trea. Kall efter uppvärmningen och nervös. Jag valde att inte partitionera alls utan körde klart momenten rakt igenom. Misslyckade MU där jag slår i foten på 8:an i plattformen, något ineffektiva men framförallt grisfula Power Cleans och fula (men dryga) Burpees. 3:40 blev min tid. Burpees som vanligt klart värst. Och som vanligt är jag hård mot mig själv. Tiden är bra men formen är fan i mig under all kritik. Tänk att min tränare sa samma sak under mina Karateår. “Du sparkar som en häst men ack så fult”. Hade dock nicknamet “Oxen”, man börjar ju förstå varför ;)

Jonas Sundquist klar på 5:01

Viktor 4:30 ?

Första gången jag känt av Pukie. 5-7min efter passet värst, blev värre och värre hela tiden. Värre Fran Throat än efter Fran. Skitbra kvitto på att det var hög effekt i passet.

B: ”DoubleHalf Nicole”

AMRAP 10min av:

  • 200m löpning
  • 10kg Viktade Pullups

Magnus: 52 pullups

Jonas: 60 pullups (5 varv). Jonas slog rekord genom att löpa 200m på över 1minut. Han slog iofs också nån form av rekord i snitt av viktade pullups. Jäkla grepp den karln har!

Jag: 6 varv och 62 pullups. Sämre än Jonas på vikade PU men klart snabbare i löpningen.

Jonas S: 7 varv och 61 pullups. Sämre än oss på PU men överlägsen löpning,.

Viktor: 7 varv och 62 pullups. Samma som Jonas. Grym löpning. Gillar också att Jonas S lurade ut Viktor på en straffrunda “Du hinner ett varv till om du tar i då klockan stod på typ 30s kvar efter 7:e varvets PU” :)

Nöjd såklar

Sjukt bra pass idag. Om inte detta känns imorrn så vet jag inte hur man ska bete sig för att chocka kroppen :)

About marcusherou