Annie utan puls – 5:02

Jag och Jonas Flank körde idag ett härligt pass som startade på MB. Första ombytet krävde lyftarskor och en rejäl uppvärmning med rodd och rörlighetsövningar.

Teknik Hang Squat Clean. Massor av treor på 60kg där vi fokuserade på att öppna höften, shrugga och gå upp på tå innan dyket.

Hang Clean 90, 100, 102.5F

Avslutade med en Hang Squat Clean 90kg.

Sedan 10 x 90cm boxhopp 5-10s paus emellan.

Sedan åkte löparskorna på och vi vandrade till Tisken för en 5km runda. Var nervös över hur ryggen skulle hantera detta men det gick bra! Så j-vla skönt! Noterade 13:12 på 3km och 21:30 på 5km. Helt ok med tanke på hur min löpshistorik har sett ut. Mitt årsmål på 3km sub 12 är inte alls onåbart då min puls låg runt 170 vid 3km markeringen. Vurpade hårt vid 4km och pulsen stack iväg men jag repade mig och tog mig i mål.

Jonas var som vanligt en trevlig reskamrat som jagade mig. Efter löpningen så sa Jonas att “nu vill jag hoppa Double Unders”. Jag var väl lite tveksam men sa väl OK till det. Dock så tog jag mig an Annie istället för Tabata DU.

Hoppade alla reps unbroken och utförde även alla situps unbroken. Då blir tiden automatiskt bra. 5.02. PR med 47s :)

Det sjuka var att jag inte upplevde nån speciellt pulshöjning. Har flyt nu, vi får se hur länge det håller i sig.

Nu tillbaka till arbetet dvs klippa gräs.

Tags: , ,

About marcusherou