AMRAP-veckor snart slut

Vi påbörjade den sista veckan av fyra dryga 20min+ WOD veckor och idag toppade vi med McGhee. Jag körde själv på CFN med stötvis coachning av Chris då han vilade emellan sina egna roddintervaller.

“McGhee” AMRAP 30min av

  • 5 x 125kg DL
  • 13 x pushups
  • 9 x BJ 60cm

Eftersom jag visste att detta skulle bli drygt så tokpaceade jag mig i början. Började med 70s och varvade med 80s då och då för att stötvis få längre vila. Körde alla DL & BJ obrutna och bröt ungefär var 3:e pushupintervall i två delar typfallet 8+5. Värst var marklyften och oavsett om jag hade haft bättre teknik i dem så hade de varit värst och gäller nog för de flesta misstänker jag. Största pulshöjaren var ju såklart BJ och jag hade nån dum idé för mig ett tag att göra sista reppen extra långsam och fin, vilket resulterade i att den skapade ett sånt där “syrasting” som man kan få när man knäböjer i landningen uppe på boxen. Slutade med det runt varv 15 tror jag.

Chris tokcoachade mig när jag hade ca 5min kvar och det tjänade jag minst ett varv på. Tror jag gjorde de sista 3-4 varv unbroken, hade säkert bara blivit 2 st annars. Hade dock Chris varit i mina skor och kännt hur jag mådde när det var 3min kvar så skulle han förstå att jag tvekade på att kommentaren “kör opaceat nu hela vägen”. Bussigt att bjuda på typ en Fran när man redan kört 27min :)

Slutade på 24 varv + 2DL och är rätt nöjd och trött.

Vilade typ 4 timmar och körde nu på kvällen ett litet myspass

FS: 3-3-1-1-1, Värmning + 80-100-110-115-122.5F. 115 kändes lätt men 122,5 orkade jag inte samla mig inför. Var helt dränerad av metconen.

Lite mer mys: AMRAP CTB 22st

Sen lite blandad kompott av:

Typ 3 varv av

  • CTB 10-15 reps Hade inte mycket ork här inte.
  • GHD ~20 rep Erik förevisade hur man anspänner låret för högre fart. Svårt i den GHD-maskinen att få nån vettig fart men inte speciellt drygt.
  • PU ~ 20 reps , supinerat & sist butterfly.
  • Hollow Rock ~ 10 reps
  • Vila 2min.

Nu arbeit macht frei

About marcusherou