AMRAP in Three Bars of Death

Körde idag MK’s måndagspass

Efter Yogamans råd så gick jag inte på så hårt på Clean & Jerken, tror i efterhand att det var fegt av mig. Borde litat på min instinkt = I like the volume.

Tror seten såg ut såhär: 60(uppv)-80-80-80-85-85-85-85. Jag borde ökat till 90 de två sista om det varit nån stake i mig.

Sen så körde jag igång AMRAP:en. 5 varv snabbt och ganska ledigt < 60 sek per varv men sen som väntat krasch vid varv 8. Sedan nästa motgång vid varv 9, torskade nästan två min för att lägga under mer stoppning under min marklyftarstång då Erik tyckte att jag lät som ett tröskverk. Slutade på 16 varv, 3 DL, 3BP & 1 st SC. Borde slutat på ca 18 varv om det inte blev avbrott. Kommer kännas i benen och ryggen imorrn tror jag. Oh my gosh vad jag kröker ryggen och inte lyfter med benen. Skärp dig din tönt och lyssna på omgivningen. Läs på hur man marklyfter och gör om gör rätt.

Dock kändes passet nästan helt optimalt planerat, det enda som man fick syra i var benen pga SC. Om jag skulle programmera om den så tror jag att jag skulle göra den typ såhär:

3DL, 4BP, 2SC – Känns som att det gör att man kan få igenom mer arbete per tidsenhet på så vis.

About marcusherou