Älskar fredagar

För då är det metcons med MK!

Orkar inte redogöra för alla event då det blir dubbelbloggning. Här är eventen

Event 1

50kg i rycket och 114,5 i boxhoppet. Ganska nöjd med rycket men inte hoppet. Mitt knä är svullet som fan så rörligheten är låg = jag kan inte vika ihop mig tillräckligt för att komma upp på lådan.

Event 2

Rätt nöjd med prestationen, speciellt att alla CTB var obrutna vilket inte hör till vanligheterna för mig. Passade ju mig som handsken att rycken & stötarna var så pass tunga. 65kg, vilket ställde till det för de andra så jag kunde myslöpa ;)

target=”_new”>

Event 3

Unbroken, ganska lätt WOD förutom slep pull. Speciellt nöjd med mina KBS. Fattar inte är overheadswing alltså lättare än ryska ? Man kan ju tro det eftersom jag klarade alla unbroken här men delade dem i måndags. Det får mig att tro att jag larvade mig. Nu ser man ju live att mina boxhopp är tveksamma i toppen. Tror dock att domare skulle gnälla men godkänna repsen om jag sen skulle sträcka lite grann. Fan detta med film blir svårt på Games Open, bättre med fysisk dialog. Kul om man skulle få 100s tillägg för 10 failade boxhopp. Jaja skitsamma jag är nöjd som fan över dagen då jag innan känt mig metconsvag.

target=”_new”>

About marcusherou