Alltså det här med pannben

Somnade rekordtidigt runt 23 igår. Straffet: vaknade 05:10 och tänkte på Snatch Pulls. SMACK så var man vaken.

Event 1:

Snatch Ladder

Herrar börjar på 70kg och ökar med 5kg varje minut tills fail.

Jag: 100kg

Lukas: 110kg!

Ganska nöjd.

Event 2:

Bra uppvärmning med rodd och lite OTM för att få igång motoriken.

”Open 11.1″

AMRAP 10min
30 Double Unders
15 Power Snatch 35kg/25kg

6 varv + 8 PS. OMG ett varv sämre än för 2 år sen. Axlarna tog slut i PS, orkade inte heller hoppa 30 DU i rad från varv 3. Jag hade behövt en rejäl dos HTFU de sista 3min, jag vilade alldeles för mkt vid både stång och rep. 7 varv var ju skamgränsen. Grrr. revanschsugen nu, ni vet sådär sur att man har lust att göra om den. Ikväll redan liksom!

När jag kom hem så klev jag på Hanna så hon nästan bröt tån. Som “tur” var småluxade hon nog bara stortån. En timme senare kan hon iaf gå.

När familjens säkerhet var garanterad så gjorde jag en femma press bakom nacken på 55kg.

About marcusherou