Abbate – förälskelse

Emma tyckte att det dels var bra att gå upp kl 01:30 inatt och dels 06:00. Min lilla tjej har inget sömnbehov. Jaja jag ska inte klaga, jag har ju inte ytterligare en bebis klängande runt tutten var 3:e timme dygnet runt iaf :)

Åt rejäl frukost, hällde på osedvanligt mycket blåbär och nötter för att jag tyckte lite synd om mig själv. Plussade med tre morötter vid kl 10 då wodden verkade vara en glykogentörstig sak.

Mötte upp Jernberg, David O, Malin N, Malin T och Erika i friidrottshallen.

A: C&J – Max for day – 40-60-80-90-100-115-120. Stannade där då 120-lyftet var så vansinnigt fult. “Standing lunge-benchpress” kan man kalla det lyftet.

B: Abbate:

  • 1600m löpning
  • 21 C&J 70kg
  • 800m löpning
  • 21 C&J 70kg
  • 1600m löpning

Jag sög i mig Bricanyl innan för första gången på 10år då jag blir påverkad av allt gräs, lövsprickning osv. Jag tror att det hjälpte enormt för flåset som aldrig var ett riktigt problem.

Sista 21 C&J och sista 1600m gick nog fortare än de första :) Måste dock medge att de två första 200:arna på sista 1600-sträckan var ultrasega, runt 1min per 200m.

Nedvarvning 400m.

C: AMRAP 3min ring-rips. Jernberg gjorde 50st innan mig så jag hade ju mitt sikte inställt :) 52 blev det för mig. Mycket nöjd då detta är lite av en semi-goat för mig (snabb tricepsdöd).

D: AMRAP 3min TTB (skulle varit windshield wipers): 53st! Jag har sakta börjat hitta en bra pace för mig att göra dessa i. Gjorde 17st direkt sen några 4:or, sen 3:or sen 2:or. Sista 13 gjorde jag sista minuten som 1:or!  1:or var snabbare än 2:or tror jag men mycket jobbigare för flåset. Jag tror jag ska skippa 4:orna helt och köra 3:or direkt för jag sparar greppet på så vis och kan vila mindre emellan.

Jag är jättenöjd med dagen, känns som att detta var avstämningen jag behövde.

About marcusherou