5% bättre prestanda 2% mindre ansträngning?

Usch och fy jag gick emot min egen moralpredikan nyss och gjorde 12.1 en tredje gång. Var det värt det ? Tveklöst ja. Över 100 placeringar gav ynka 6 reps mig och det kan vara det som väger för att jag får åka och slåss på Regionals. Detta första moment är lite skevt i min värld om det inte vägs upp senare av ett riktigt styrkeprov. ALLA kan göra Burpees, även de som tränat bara 3 månader kan slå mig i denna övning. Resultatet är att vi har fler okända i topp 100 än kända, vilket är skoj men jag är tveksam att de tar sig hela vägen och om de gör det så failar de  i nästa moment (Regionals) om det blir tungt. 6 reps är skillnaden mellan ca placering 100 och 220! Jag fick inte en enda score över 100 förra året om jag minns rätt så 200+ i första eventet skrämde mig rejält.

A: “12.1″ 123 reps. Ökning från 117.

Efter en hel del pustande.

B: High Hang (Squat) Snatch: 3×40-50-60-1×60

Måste ju rekrytera lite snabba fibrer också :)

Ispåse på knät och massivt bollande väntas några dagar nu. 400 max-Burpees på 4 dar är inte sunt för mig.

About marcusherou