17 minuter ren kärlek

Som vanligt lite sliten efter en dag på jobbet men man måste ju ta sig i kragen och gå och träna.

Har egentligen kört en massa kondition redan i veckan men jag behöver mera så det blev ett crossfit-pass idag igen.

4 rundor av: 21,15,12,9x55kg Push-Press följt av 500 m rodd.

Dagens tid var 17 minuter, vilket är 4 minuter bättre än förra veckans tid då jag körde på 60 kg. Då var jag ändå mycket dålig på rodden där jag snittade kanske 1.55 idag (buhhhh), jag vet men jag var så konstigt trött i huvudet och kroppen. Push-Pressen hade jag dock mycket bra flyt i.

Dagens vikt: 88.5 kg = Yeah!

Dagens krubb

  • Musli
  • Två bananer, ett äpple
  • Shake-Mushi dvs ångkokt lax med ris och thai-majonnäs, känns som kanske max 600-700 kcal ren nyttighet.
  • Äpple och Banan
  • Stooor tallrik Musli
  • 2 ägg + 3 rågmackor med kaviar och smör.

About marcusherou