14.1 Chimpanswodden klar

Status: Kåt!

Har sakta lidit med eliten under denna helg. Jag ser många vänner falla ifrån. Iom att jag kör lag detta år så är pressen på mig inte alls likadan. Kan fokusera på rätt grejer. Jag hade definitivt gjort denna wod 3 ggr just pga den risk jag ser. Helvete det är 15 herrar just nu på 354 reps, 2 reps mer än jag hade för 3 år sen. 15 placeringar per repetition, det är skakigt det.

Pass 1

I hallen med Jonas och Malin aka fru ICE. Bevittnade först Jonas klassiskt mysa sig igenom en wod. 3 minuter räckte för honom sen så ville han va domare istället.

Malin förbättrade sig med över ett halvt varv med bättre teknik och logistik. Denna gång blev hon trött. Bra!

Dags för mig. Fett bra uppvärmning och sen kötta igång.

5 varv obrutet på 5:15 och sen PANG rätt in i väggen.

Lyckades hoppa DUs obrutet till sista varvet då jag av nån anl delade i 28+2.

Resultat 377, nöjd. Ökning med 25 reps från 2011 i alla fall. Jag var tvungen att göra om den idag. Förra gången syntes inte klockan på videon efter 5min…! Svårt att filma som fan. Mycket skit kan hända under 10minuter om kameran bara rullar utan kameraman.

25min nedcykling. Helt fräsch igen. Gött.

Pass 2

5 set EMOM
Even: 10 Push Jerk Tng 60kg
Odd: 1 seated legless Rope climb 3,3m

Rätt lätt och skönt.

Sen lätt avslut med viktade strikta dips

20kg x 5,5,15 reps PR igen

Dömde Viktor som gjorde 6 reps bättre. Sen dagens skräll. Angelica som ökade ett helt varv. Från att inte kunna hoppa dubs till att göra 4v obrutna. Det är bra det. Tyvärr missade hon rep nr 20 säkert 5-6 ggr på sista varvet annars hade hon nog fixat 8 varv.

Slutsats: Denna wod är verkligen inte bra för test av en Regionalsatlet. Jag tycker så synd om många atleter som nu inte får sin chans trots att de har på huvudtävlingen att göra.

About marcusherou